(Android/iOS) Dancing Road: Color Ball Run! cheat code mnogo tokena
Feb 10, 2022 4:55:38 GMT -8
Post by houmatintingnatk on Feb 10, 2022 4:55:38 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mnogo tokena ▞▞▞
▞▞▞ Dancing Road: Color Ball Run! 2022 version ▞▞▞
Tako je cool i dajem mu 6 starta prije nove ere stvarno je cool abd im sad bc nisi dodao bzs pjesme im sad bc od toga ali u redu je stvarno te moram pitati možeš li dodati bts pjesme koje će biti jako lijepe ovo je najbolje igra abd nije tako teška, kao 1 razred honework koji je tako cool
Stvarno dobro volim sve tvoje igre osim klavirskih
Nikada se ne opterećuje imam dobar internet samo ostaje na meniju s oglasima
Ne mogu se čak ni prijaviti uvijek me izbaci ova igra je sranje Volio bih da stvarno radi Uvijek želim dobro slušati svoje pjesme igrajući igrice i slažem se sa svim komentarima poput mojih
Dancing Road: Color Ball Run! Hudba guu
Prilično je zabavno. Ali svaki put kad pustim pjesmu, pokvari se. I zbog toga naletim na pogrešnu boju, a onda moram početi ispočetka. Osim toga, ne mogu pronaći pjesmu koju želim svirati
Vrh
Prije sam jednom preuzeo ovu aplikaciju i dopustili su vam da dodate svoje pjesme s telefona u igru, ali sada je ta značajka uklonjena.. Zašto?? I zašto su to mnoge pjesme koje treba pogledati u reklami prije nego što im se pristupi puštati te pjesme?? Molim vas, više volim staru verziju ove aplikacije.. gdje god da je stara verzija, vratite je!!!!! Hvala vam..
BESPLATNO | UNIVERSETRICKS. Resursi za DANCING ROAD: COLOR BALL RUN ✓ 【TO RADI】 ✓ Svi resursi za najbolje igre BESPLATNO.
Smece!! U reklami ti pokaze da mozes napisati ime pjesme koja da svira ali to uopce nije tako!👎👎👎
Super uzbuđeno, ali dosadno kada puno igrate i pomalo teško. 1.: SUPER DUPER COOL i možete pretraživati bilo koju glazbu 🎵 Ali nažalost, kao što vidite, ponekad ide SUPER brzo. Prilično je zbunjujuće.... 2.: SVAKI PUT KADA IGRATE KNJIŽEVNO MORATE VIDJETI DODATAK... Razumijem da je besplatna, svaka igra ima dodatke kada počnete, ali je pomalo neugodno... 😤 3.: Kad obično počnete, ide lako, ali onda mijenja vašu kuglicu u boji, to je pomalo zbunjujuće jer idete prebrzo da biste shvatili..
Mali Put Zemlje ili Siroka Staza Svemira: Mali put sv.Tereze od Djeteta Isusa (Croatian Edition) [Paunic, Alida] on Amazon.com.
Ljudi igrica je super ali me mobitel obavijestio da je u igrici virus! 😱😱
Ne sviđa mi se ova igra jer je u dodacima pisalo da možete odabrati koju pjesmu želite. I nije to bilo lažno oglašavanje. Drugo, kontrole su jako teške i ne idu uz prst. Možda je to samo zato što se igram na telefonu. Ali ipak ne preporučam ovu igru.
Sviđa mi se, ali ima mnogo reklama🥲
najbolje je!!. Jako mi se sviđa ova igrica, nije dosadna
Ova igra je apsolutno užasna. #1: LAŽNO OGLAŠAVANJE! Mislio sam da možeš upisati pjesmu koju želiš, ili je barem tako pisalo u oglasu. Odvratno je da ljudi lažno reklamiraju svoju igru kako bi mogli zaraditi. #2: PUT DO MNOGO OGLASA! Da, razumijem da su vam potrebni oglasi da zaradite novac i sve ostalo, ali ne morate dobivati novac svaki put kad svirate novu pjesmu. Najviše od svih svojih pjesama morate gledati reklame da biste svirali. GUBLJENJE MOG VREMENA! Da mogu, ocijenio bih to s 0 zvjezdica!
Ok je al opetparem meni nije nešto nego za tri zvjezdice
To je dobra igra! Ali pogledao sam sve oglase kako bih dobio većinu pjesama, a onda je pisalo da moram provjeriti vezu, ali bila je uključena i jaka. Molimo riješite ovaj problem. Deinstalirao sam jer ako igre ne rade, brišem ih. Ovaj je bio jedan od njih. Oprostite, ispravite grešku i možda će mi se svidjeti.
To je stvarno zabavna igra i ima mnogo pjesama koje volim, poput božićnih pjesama, a loptu je tako lako kretati po cesti.
Zabavno ako vam ne smeta gledati nepreskočiv oglas od 30 do 40 sekundi svaki put kada želite otključati novu razinu. I oglas prije nego što možete igrati tu razinu. A kad završiš. Postoji i izborni oglas ako želite oživjeti, ali ako ne želite oživjeti ne brinite, još uvijek možete pogledati oglas.
Ne. Ne mogu svaki put kad umreš postoji dodatak i zašto vibrirati? Shvaćam, ali da. U svakom slučaju glazba može biti bolja, ne zvuči ništa kao oni... ok malo, ali ne sviđa mi se. Oh i vrlo je zbunjujuće za jaja. Neka bude barem s razinama poput "lako" srednje" teško". Tako da mi se više ne sviđa. Oprostite još jedna stvar, bila bi to recenzija s pet zvjezdica da je BAŠ KAO DODAJ.
Neće se instalirati...
Ne sviđa mi se koliko brzo ide niti pjesme ne zvuče kao obične pjesme i zato ovo dajem jednu zvjezdicu😡😡😡
Dobraaaaaa ali malo steka
Super je igrica meni je super kod nje sto ima pjesme
Ovo je dobra igrica ali meni je najbolja free fire prije dobro
The parent trap 1961 dance, Bunscoil na toirbhirte. ... Off road racing truck, Priesteregg leogang restaurant, Pasayawa ko day dance presentation,
Dao sam dvije zvjezdice jer kad sam išao tražiti, imale su samo pjevače iz 2020. i nije loše, ali mislim da bi tu trebali staviti pjesme iz 2000-ih i pjesme iz 2021., ne samo 2020. I igra je zabavna, ali stvarno želim da ubacite nešto u koje možete staviti i svoju glazbu
Solar Smash הדמיה sptk
Nista nevalja
Igra je dobra, ali za sve mora gledati reklame. Novu pjesmu, stazu, skin i jos kad umres isto reklame. Vise gledam reklame nego sto igram igricu.
preuzmite ChainBeeT 本格音ゲー apk najnoviju verziju Game od ...
Isprva je ova igra bila jako zabavna, ali htio sam pjesme koje sam znao, a ne slučajne pjesme koje ne znam. Nakon nekoliko sati počeo je grickati i toliko me nerviralo da sam ga izbrisao.
Jednostavno NE
Ova igra je dobra, ali kada sam stavio pjesmu koja nije ni napisala isti tekstopisac je gubljenje vremena, a kad sam pokušao staviti glazbu, pisalo je da moram platiti 4,99 da je dobijem ili bih mogao dobiti 2 mjeseca besplatno, ali sam platiti 1,99 ova igra je gubljenje vremena
Dancing Road: Color Ball Run! მუსიკა mjmr
Aplikacija Za Android Dancing Road: Color Ball Run! Koju Je Razvio AMANOTES PTE LTD Navedena Je U Kategoriji Glazba. Trenutna Verzija Je 1.9.6 Objavljena
Volim ovu igru, ali ne bolju od robloxa
Xxx hypnotizedquot, Doa lisa nude, Girl watchers paradisse, Ball z sex, ... Ebony teen dancing, Speed dating events cardiff, Womens erotica story,
Najbolja igra koju sam ikad doživio. jako je volim
Zasro se nemoze instalirat. Unaprijed hvala
Ok je ma ko ja šljivim odlična