(iOS) Bubbles apgaudinėja generatoriaus ištvermę
Feb 10, 2022 4:58:38 GMT -8
Post by houmatintingnatk on Feb 10, 2022 4:58:38 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubbles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubbles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja generatoriaus ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ Bubbles 2022 version ▞▞▞
Prastas sekimas. Liūdna, anksčiau buvo gerai.
Šis žaidimas yra geras. bet už kiekvieną mažą užduotį jie paprašo 8 ar daugiau klavišų, dėl kurių man nuobodu ir aš žaidžiu kartą per dieną arba kartą per savaitę.😪 Prašau suvaldyti savo godumą.
Man patinka šis žaidimas, dabar esu 1700 lygyje ir negaliu nieko sukurti, prašau, padėk
Labai blogai, kai žaidžiu, mane visą laiką išmuša
EIK
Jis užšąla kiekvieną kartą, kai žaidžiu
Tai geras žaidimas, ne toks ir blogas
.geras žaidimas. Praleidžia valandas. Pabandyk tai.
Man labai patinka šis žaidimas. Šiandien žaidžiau gana mažai, nuėjau žaisti ir jis buvo kažkaip ištrintas. Dabar turiu pradėti iš naujo ir man pavyko pasiekti 300 plius lygių.
Baigiau tai, kas, mano manymu, buvo pirmas aukštas, vis dar žaidžiu, bet prašau pridėkite daugiau kambarių, kad galėtumėte atnaujinti arba leisti atlikti namų išorės sutvarkymo užduotis PRAŠOME!!! Man patinka šis žaidimas, bet jam reikia daugiau užduočių
Blogiausia programėlė.. daltonizmo žmonėms nėra pasirinkimo... Taip pat daug skelbimų..
Gerai
Negalite surinkti taškų, kad ir ką darytumėte, tai nėra labai smagu
Įdomu, labai padeda atpalaiduoti smegenis.
Man labai patinka šis žaidimas....
Skelbimai mane nuvylė
Siaubinga programėlė. Džiaugiuosi, kad tai visam laikui išėjo iš mano gyvenimo
vienas iš maloniausių, ypač atpalaiduojančių žaidimų, kuriuos kada nors žaisdavote, yra daug tų vadinamųjų žaidimų, kurie bando tave užvaldyti, o ne leisti žaisti. Aš juos visus ištryniau, bet pasilikau šį. pagarba dev
Tai labai labai blogas žaidimas ir šiame žaidime yra tiek daug reklamos ir šis žaidimas labai labai blogai man nepatinka žaidimas at ices, jūs taip pat neatsisiųskite šio žaidimo, nes šis žaidimas yra ten, kur jis buvo, nes šis žaidimas Žaidžiu groju iki 250 iki 11 vėl pradedama nuo 1
Po 1603 lygio I užduotis nebėra man tai nepatinka
Skelbimas, kurį mačiau apie šią programą, yra labai klaidinantis. Kad galėtumėte žaisti, turite žaisti žaidimą...tai juokinga ir, Dieve, šios programėlės skelbimai taip erzina, pabandykite patobulinti šį žaidimą savo žaidėjus ir neapgaudinėk jų
Kol kas trys žvaigždės, nes mano juosta vėl buvo nebaigta
Šis žaidimas yra geras, bet jam reikia daug raktų smulkiems dalykams, kuriuos baigiau iki trijų šimtų lygių. Šis žaidimas turi daug priedų, kurie yra per dideli. Taigi skiriu tik 3 žvaigždutes
Puikūs žaidimai ir smagu žaisti, kol pasieksite tašką, kurio nebegalėsite žaisti.
Liuks programa!👍
Nė vienas žaidimas
Jei leis peržaisti lygį, bus viršytas 5 žvaigždučių įvertinimas.
Gerai, šis žaidimas pradeda erzinti. Esu 1600 lygio ir nematau jokios užduoties. Dėl ko aš žaidžiu??
Neskatina jūsų gauti trijų žvaigždučių, iš esmės nesvarbu, kiek žvaigždžių gausite, vis tiek uždirbate raktą įveikę lygį.
geras laiko praleidimo žaidimas
Zjbs pašniurkšt
Dabar esu 1700 ir nebeturiu jokių užduočių ir niekada nesusidūriau su žaidimu, kuris buvo rodomas norint įkelti. Nesidžiaugiu, kad reklama nėra tas žaidimas, kurį galite žaisti. Ir kokia prasmė siekti 3 žvaigždučių, kai gauni tik I raktą. Taip pat visada prarandu paskutinį pažymį, kai išeinu iš žaidimo.
Bear Bubble Shooter Hádanky uyrx
1710 lygiu. Neturi jokių miw užduočių.
Kiek lygių iš viso
Paskyriau 1 žvaigždutę, nes esu 1614 lygyje, užduotis tuščia! Tikriausiai greitai jį ištrinkite! Užduotis negrįš!
Man patinka šis žaidimas 😁
Dar nepakankamai sužaista, kad būtų galima pateikti sąžiningą apžvalgą
Oho, žaidimas nuostabus, bet turiu problemų su šiuo žaidimu, turiu žaisti 7 ar 6 kartus, kol turiu raktus, kad atidaryčiau vieną elementą 😟😟😟😟😟
泡泡龍 解謎 yazn
KENDALL & KYLIE Petualangan guo
Tai tikrai geras žaidimas, bet baras prie mano laiptų vis tiek atrodo nuleistas. Sutvarkiau prieš kelis kambarius, tai neužtruko. Taigi aš laukiau, kol nepasikeitė. Kodėl mano juosta vis dar netvarkinga? Išspręskite šią problemą! Aš ruošiuosi pašalinti žaidimą. Problemos neišsprendžiamos. Dabar durys ir langai, kuriuos ką tik sutvarkiau, nėra sutvarkyti! Jis padarė tai, ką padarė baras, ir tai dar nepataisyta! Apmaudu, kad kūrėjai nesprendžia problemų. Nustojo būti linksma.
geriausias žaidimas
Naudoju sena versija
Puikus žaidimas, bet jis nustojo leisti man atlikti užduotis