(Android) AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter קוד לרמות יותר גבישים
Feb 10, 2022 5:01:39 GMT -8
Post by houmatintingnatk on Feb 10, 2022 5:01:39 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות יותר גבישים ▞▞▞
▞▞▞ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter 2022 version ▞▞▞
גרפיקה טובה, אבל אופטימיזציה גרועה.
טוב, זה רעיון נהדר אבל מה קורה עם הניקוד, אני ממשיך לנצח צעדים/כוכבים אבל אני לא רואה אותם. זה מעצבן אותי כי אני הישג יתר אבל אוהב לקבל תשלום עבור הזמן / הכישרון שלי.
משחק נהדר שקל לשחק בו גרפיקה נהדרת רק צריך להזיז רמות
גרפיקה נחמדה, אבל קשה לסיים אחרי רמה 5. וקצת של פרסים לקנות מטוס אחר.
משחק מדהים
Angry Birds Friends Аркадни gdp
לא יכול היה לעבור את 15 השניות הראשונות. המשחק הזה מיועד אך ורק לקיאות תפוחים. לא ממליץ על אף אחד מהם.
זה לא הכי טוב 🎮 אבל זה טוב 🎮 וזה קצת ממכר, מעל הכל שווה לשחק! !!!!!!!!!!
כיף גדול עם גרפיקה נהדרת
הבוסים קשים מדי והשדרוגים יקרים לאתחול.
נֶחְמָד
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arcade iutz
הגעתי לרמה 15 השלמתי את כל הרמות עם כוכבים וזה לא נותן לי לעבור לשלב הבא, כל הזמן אומר לי להשלים רמות קודמות...
גרפי מדהים...משחק הוגן ויש לו הרבה שלבי פעולה לבחור... אחד ממשחקי המיני לא מקוונים המהממים בביקורות שלנו.
כפליץ זקן עם 5 אגודלים, אני נהנה מהחרבן הזה עדיין!!!
לא מצליח להוריד את הקובץ הנוסף, למה? אני משתמש ב- acer liquid z630
הרמות הן כל כך בלתי אפשריות, במיוחד אקדח צוללת ברמת צוללת הם כל כך הרבה וכל כך כדורים חזקים נמצאים בכל מקום
אני מאוד נהנה לשחק והגרפיקה מעולה. אני מניח שהם מצפים מאנשים להוציא מזומנים אמיתיים על המשחק(ים). אני לא אוציא כדי להתקדם. לא הוגן או היה נותן 5 כוכבים
צפוי מדי
זהו משחק מטוסי הקרב המרגש שאי פעם הורדה, שיחק ונהנה ממנו, הגרפיקה הטובה ביותר אי פעם. תמשיכי כך ✌️
🙄
Download WW2 Aircraft Battle 3D APK - Latest version 1.0.2 for Android devices - ליהנות זה ללא ... AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter · Gunship Sequel: WW2
הורד Air Attack (Ad) APK 4.59 אנדרואיד בחינםttack
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter 街機 hdm
אין התרגשות ואתה שקית אשפה
סוף סוף משחק הגון מעולה יחד עם גרפיקה האופן שבו מטוסים מופלים והורסים של בניינים רכבים וכו'. יכול להיות מאתגר אבל לא בלתי אפשרי אין מוסיף אלא אם כן אתה רוצה להכפיל את הנקודות שלך
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter 街機 hdm
משחק טוב אבל אני אוהב את הישן יותר
משחק עדכון קבצים
משחק מבריק לחלוטין. אני בן 71 ואוהב לשחק בו.
משחק נהדר, אם אתה אוהב פשוט לפוצץ דברים. הלוואי והיית יכול להרחיב יותר מטוסים.
Sonic Dash 4.0.2.Go MOD APK אַנלאַקט (אַד-פריי) - APK היים
צריך להתעדכן לאחר משחק זה. העדכון האחרון. אין לנו עוד רמות חדשות, זה היה 39 ימים. המשחק טוב. למה להפסיק את זה עכשיו. נראה כאילו אני מוחק את זה
וואו, משחק מאוד מרגש!
ברמה 18 ויש להם את כל הכוכבים אבל רמה 19 לא תפתח. אומר שאני צריך לעבור משימות קודמות
פשוט קורה יותר מדי במשחק הזה - הימנעות מפגיעה היא כמעט בלתי אפשרית 😣
כיף רק לפרסומות רבות
לא יעבור מרמה א'!!!?
משחק נהדר להעביר את הזמן, מבאס עכשיו, בכל זאת, הגיע למקסימום ברמה 20, כל המטוסים הגיעו למקסימום... לא יכול יותר...
משחק נחמד
המשחק טוב ועשוי היטב אבל עם תכונת הקושי החדשה הוא פשוט הורג את מצב הרוח, עכשיו אנחנו צריכים לשחק בצורה תחרותית, במקום ליהנות זה גורם לנו להיגמל. בבקשה אל תהרוס את המשחק, אני לא רוצה לראות את משחק הילדות שלי הולך.